Celio – RFID Uitrol naar 750 winkels in 10 maanden tijd

Celio heeft Nedap’s ! D Cloud software geselecteerd voor de RFID roll-out naar hun 750 winkels in Europa. De volledige uitrol vindt plaats over een periode van minder dan 10 maanden en zal in november 2018 worden afgerond.

Nedap’s Cloud software suite is een Software als een Service oplossing die speciaal is ontwikkeld voor RFID-toepassingen in de retail, waardoor retailers de snelste route hebben om RFID te implementeren en hun in-store voorraadnauwkeurigheid te verbeteren tot meer dan 98%. Het real-time item-level inzicht in de voorraadniveaus en de exacte locatie van elk item is ook de basis om Omni channel concepten zoals Click & Collect succesvol te introduceren.

In eerste instantie richt Celio zich op het verhogen van de nauwkeurigheid van de voorraad in de winkel door gebruik te maken van RFID voor goederenontvangst en wekelijkse inventarisaties in de winkels. Celio maakt hiervoor gebruik van de !D Cloud software, in combinatie met Zebra mobiele RFID readers, die nauwkeurige voorraadgegevens terugvoert naar Celio’s ERP systeem vanuit SAP. Daarnaast is de point-of-sale geïntegreerd met ! D Cloud om verkoop en retouren te volgen en RFID te gebruiken voor elektronische artikelbewaking om verliezen te voorkomen en volledige zichtbaarheid op item niveau in de winkel mogelijk te maken.

[maxbutton id=”1″]

Delhaize
AD Delhaize
Proxy Delhaize
Albert Heijn
Jumbo
Lidl
Carrefour
Cora
Groupe Mestdagh
Eurospar
Origin’O
Plus Supermarkten
Cactus
Boekhandel Stad Leest
De Kringwinkel Spoor 2
De Kringwinkel
Decathlon
Media Markt
G-Star Raw
Zeeman
Big Bazar
ICI Paris XL
Planet Parfum
Cosmoparis
Guess
Celio
Minelli
Tezenis
Armand Thiery
Boggi
Desigual
Samoe Samoe
Uniqlo
Undiz
H&M
Etam
Chaussea
Eram
Levi’s
Pimkie
Antwerp City Brewery
Proximus
Gamma
Bricorama