Armaturen

Armaturen

INLEG ARMATUREN

Inleg armaturen passen naadloos in alle soorten systeemplafonds en zijn hierdoor alom in gebruik. Emmlight heeft voor u een selectie gemaakt van de beste, energie efficiënte versies verkrijgbaar in de huidige markt.

OPBOUW ARMATUREN

Diverse plafondsoorten vragen om montage van verlichtingsproducten aan het plafond. De verscheidenheid in vermogens, formaten en types opbouw armaturen van Emmlight leveren voor elke kamer hoogte het passende licht.

STAANDE ARMATUREN

Ze volgen de tijdsgeest. Zijn bijzonder efficiënt en ergonomisch. En bieden het grote voordeel vrij en flexibel te zijn. Een staande lamp kan op elke willekeurige plaats worden opgesteld – waar ook in de ruimte, in elke positie ten opzichte van de werkplek. Daar richt ze haar licht op een specifieke visuele taak, economisch en efficiënt.

PENDEL ARMATUREN

Gependelde armaturen, vrij zwevend in de ruimte, kennen veel voordelen. Door dichter bij de te verlichten oppervlakten te hangen wordt de efficiëntie en effectiviteit vergroot, door het juiste design van de armaturen te kiezen zijn ze aanvullend op de inrichting en architectuur van een ruimte en op licht technisch vlak zijn er oneindige mogelijkheden; up-light, down-light, up- en down-light, verschillende lens optieken, gecombineerde lichtkleuren, etc.

WAND ARMATUREN

Armaturen die in of op de muur zijn gemonteerd, creëren een aangename sfeer, maar helpen ook de weg te tonen en de veiligheid langs gangen, loopbruggen en hoeken te verbeteren.

AUREOOL2_1.jpg Evo-Edge-freestanding2-.jpg Wand-Armaturen.jpg
Delhaize
AD Delhaize
Proxy Delhaize
Albert Heijn
Jumbo
Lidl
Carrefour
Cora
Groupe Mestdagh
Eurospar
Origin’O
Plus Supermarkten
Cactus
Boekhandel Stad Leest
De Kringwinkel Spoor 2
De Kringwinkel
Decathlon
Media Markt
G-Star Raw
Zeeman
Big Bazar
ICI Paris XL
Planet Parfum
Cosmoparis
Guess
Celio
Minelli
Tezenis
Armand Thiery
Boggi
Desigual
Samoe Samoe
Uniqlo
Undiz
H&M
Etam
Chaussea
Eram
Levi’s
Pimkie
Antwerp City Brewery
Proximus
Gamma
Bricorama