SimpleClick: kwaliteitsvolle winkelinrichting in een handomdraai!

SimpleClick: kwaliteitsvolle winkelinrichting in een handomdraai!

Vooraan in opvallend presenteren

Ruim 70% van alle aankoopbeslissingen wordt voor het schap genomen. Een opvallende presentatie is daarom essentieel. Dat vraagt om shelf management oplossingen die spot on zijn.

Totaaloplossing voor elke branche

Een oplossing op maat. Voor elk product, op elk schap. En in elke branche.

Onze click met de vloer

We delen uw passie voor retail. Elke dag hebben we contact met retailmanagers in formule, category en inkoop. En uiteraard ook met ondernemers en praktijkmensen op de winkelvloer. Zo weten we exact wat er speelt. Die click is de beste manier om vooraan te blijven lopen.

Zekerheid van hoge kwaliteit

Kiest u voor onze oplossingen, dan kunt u uitgaan van optimale duurzaamheid. Onze producten zijn van zulke hoge kwaliteit, dat u er jaren onbezorgd gebruik van kunt maken. Mocht er toch iets aan de hand zijn? Dan lossen we het voor u op.

Hier staan we voor

Transparant
Heldere totaaloplossingen. Slim, simpel en sterk. Duidelijke afspraken. Open en oplossingsgericht. Verder door kennis te delen. Zo werken we graag.

Click
We weten wat er in uw branche speelt. Wat de consument van nu wenst. En hoe een persoonlijke werkwijze het verschil maakt. Bij ons draait het om de click met de praktijk.

Vooraan
Laten we samen vooraan staan. In het schap, daar waar het gebeurt. Met doordachte oplossingen van topkwaliteit. Onze ambitie zet u elke dag in pole position.

Altijd vooraan

SimpleClick
De basis van onze totaaloplossing is SimpleClick. Een uniek schappresentatiesysteem. Verkrijgbaar in drie doordachte varianten. Voor elk product, in elk schap, in elke branche.

Afspraak is afspraak
Een hectische verbouwing? Als geen ander weten we hoe belangrijk het is dat alle materialen op tijd aanwezig zijn. Vanuit ons voorraadhoudend magazijn leveren we altijd snel en zeker. Met een betrokken service en ondersteuning. Hoe groot uw project ook is. Daar kunt u op bouwen.

Vraag hier je offerte aan.

Delhaize
AD Delhaize
Proxy Delhaize
Albert Heijn
Jumbo
Lidl
Carrefour
Cora
Groupe Mestdagh
Eurospar
Origin’O
Plus Supermarkten
Cactus
Boekhandel Stad Leest
De Kringwinkel Spoor 2
De Kringwinkel
Decathlon
Media Markt
G-Star Raw
Zeeman
Big Bazar
ICI Paris XL
Planet Parfum
Cosmoparis
Guess
Celio
Minelli
Tezenis
Armand Thiery
Boggi
Desigual
Samoe Samoe
Uniqlo
Undiz
H&M
Etam
Chaussea
Eram
Levi’s
Pimkie
Antwerp City Brewery
Proximus
Gamma
Bricorama
nl_NL_formalNederlands (Formeel)