Delhaize Alsemberg in het nieuw

Na een volledige renovatie is de Delhaize-supermarkt Alsemberg klaar om haar klanten opnieuw te ontvangen. Sinds de zomer van 2020 werden verschillende werken uitgevoerd. Delhaize maakte van deze renovatie gebruik om ook de buitenkant te verfraaien en beter te integreren in de buurt. 

Na een bevraging en analyse van de behoeften van haar klanten, ontwikkelde Delhaize een nieuw winkelconcept waarin wordt afgestapt van de klassieke inrichting, ten voordele van een concept met focus op convenience, inspiratie en innovatie. 

Het kloppende hart van de vernieuwde winkel in Alsemberg is de versafdeling. Met als eerste stop de bakkerijafdeling. Nieuw is dat Delhaize herbruikbare katoenen broodzakken ter beschikking stelt voor zijn klanten in de strijd tegen overtollige verpakkingen. Verder vindt de klant fruit & groenten, bereide maaltijden, sushi, vis, vlees en het vegetarische gamma en de beenhouwerij met bediening.

Ook Delhaize’s vernieuwde loyalty programma, Superplus, zal in deze winkel goed zichtbaar zijn.

Profit Protection Services heeft ook hier een nieuw artikelbeveiligingssysteem geplaatst evenals plexischermen aan de kassa en het onthaal. De plexischermen aan de kassa hebben een extra “luidspreker” waardoor de interactie tussen klant en kassierster optimaal is.

bron “Buurtsuper.be”

Delhaize
AD Delhaize
Proxy Delhaize
Albert Heijn
Jumbo
Lidl
Carrefour
Cora
Groupe Mestdagh
Eurospar
Origin’O
Plus Supermarkten
Cactus
Boekhandel Stad Leest
De Kringwinkel Spoor 2
De Kringwinkel
Decathlon
Media Markt
G-Star Raw
Zeeman
Big Bazar
ICI Paris XL
Planet Parfum
Cosmoparis
Guess
Celio
Minelli
Tezenis
Armand Thiery
Boggi
Desigual
Samoe Samoe
Uniqlo
Undiz
H&M
Etam
Chaussea
Eram
Levi’s
Pimkie
Antwerp City Brewery
Proximus
Gamma
Bricorama