Smartwatches

Smartwatches

Gripzo introduceert een totaal nieuw concept om smartwatches te presenteren en tegelijkertijd te beveiligen tegen diefstal in winkels. De smartwatch beveiligingshouders bieden een totale vergrendeling, maar in combinatie met een snelle ontgrendeling voor een fijne productbeleving in de winkel. De kijkhoek van de houders kan eenvoudig worden versteld zodat die altijd in de juiste hoek staat voor elk type winkeldisplay. Gripzo smartwatch houders maken geen gebruik van onhandige kabels, sensoren of alarmen.

Juist bij een product als een Smartwatch is het belangrijk om een goede productbeleving te bieden. Hoe voelt de smartwatch? Hoe zit de smartwatch om de pols? Dit is precies wat de smartwatch beveiligingshouder biedt aan retailers die smartwatches verkopen.

Ontgrendeling gebeurt met een beveiligingssleutel. Dit betekent dat personeel de houders moeten ontgrendelen wanneer een klant een smartwatch wil vasthouden, maar dit geeft personeel een uitstekende kans om meer over het horloge te vertellen aan een geïnteresseerde klant.

Kenmerken

  • Smartwatchhouder met cilinderslot
  • Beugeltjes die de specifieke smartwatch beveiligen
  • De beugels worden special gemaakt voor een bepaald type smartwatch
  • Smartwatches die draadloos worden opgeladen, kunnen met hun oplader in de Gripzo houder geplaatst worden
  • Smartwatches die d.m.v. een kabel worden geladen, kunnen tevens worden opgeladen in de houder, maar dan wordt een ander type beugeltje gebruikt

Offerte aanvragen

343-gripzo-sw-white-withwatch.jpg 864-gripzo-sw-grips-white.jpg
Desigual
Cosmoparis
Minelli
Cactus
Samoe Samoe
Celio
Uniqlo
Lidl
Undiz
Proxy Delhaize
Zeeman
Etam
Decathlon
ICI Paris XL
Media Markt
G-Star Raw
H&M
Carrefour
Bricorama
Eurospar
Eram
Cora
Proximus
Antwerp City Brewery
Plus Supermarkten
de kringloopwinkel
Planet Parfum
Levi’s
Albert Heijn
Delhaize
AD Delhaize
Groupe Mestdagh
Origin’O
Pimkie
Gamma