RF Technologie Nedap

Wie is Nedap?

Nedap is een Nederlandse organisatie opgericht in 1929 en sinds 1947 genoteerd aan de Amsterdamse beurs. Nedap is zeer innovatief en ondernemend. Al meer dan tachtig jaar is ons succes gebaseerd op een uiterst succesvolle samenwerking met onze klanten, waarbij wij voortbouwen op onze expertise op het gebied van RF, RFID en elektronica. Nedap Retail systemen worden iedere dag wereldwijd door tienduizenden tevreden klanten gebruikt. Naast Retail is Nedap ook actief in de volgende markten: Security Management, Livestock Management, Energy Systems, Light Systems, Light Controls, Identification Systems, Healthcare and Library Solutions.

Bij Nedap weten wij dat elektronische artikelbeveiligingssystemen (EAS) zijn bedoeld om winkeldieven te detecteren en niet om potentiële klanten af te schrikken. Daarom hebben wij onze artikelbeveiligingssystemen zo ontwikkeld dat deze geen barrière bij uw winkelentree of kassa opwerpen. Met meer dan 35 jaar ervaring is Nedap de toonaangevende fabrikant van 8.2 Mhz  artikelbeveiligingssystemen in Europa.

Artikelbeveiliging

Meer dan 35 jaar levert Nedap artikelbeveiligingssystemen om verschillende types van winkels te beveiligen tegen winkeldiefstal.  Wij leveren zowel standaard systemen die enkel een alarm geven wanneer het nodig is, tot zeer uitgebreide “intelligente” systemen met geïntegreerde klantentelsystemen en metaaldetectie inclusief terugloopalarm.

Nedap Analytics & EASyConnect met 5 jaar garantie

+75% van onze systemen zijn geconnecteerd waardoor wij u een 5 jaar garantie kunnen aanbieden inclusief een jaarlijkse update van onze software waardoor uw systeem na 5 jaar even nieuw is als toen u het systeem aankocht.

Artikelbeveiliging in combinatie met RFID

RFID is nog nieuw voor veel retailers. Wanneer ze besluiten om hun artikelen met RFID-tags te beveiligen, is het vaak de eerste keer dat ze met de technologie in aanraking komen. Geen nood, wij begeleiden u bij elke stap.

Bent u van plan om in de toekomst RFID te gebruiken voor voorraadbeheer? Dan is een investering in de standaard 8.2 Mhz-technologie niet meteen de beste oplossing. Denk eerder aan een Nedap RFID-ready systeem.

Nedap RFID-ready EAS-systeem.

Onze RFID EAS-systemen hebben meerdere functies en opties waaruit u kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een overheadantenne voor een brede ingang zonder hinderlijke antennes.

Bij RFID-artikelbeveiliging krijgt elk item een unieke, aan uw winkel gekoppelde ID. Daardoor gaat een alarm niet nodeloos af als artikelen van andere retailers door uw beveiligingspoortjes passeren.

Nedap_Lumen_i45_sports.jpg Antennes.jpg Lumen-iL33-top.jpg
Desigual
Cosmoparis
Minelli
Cactus
Samoe Samoe
Celio
Uniqlo
Lidl
Undiz
Proxy Delhaize
Zeeman
Etam
Decathlon
ICI Paris XL
Media Markt
G-Star Raw
H&M
Carrefour
Bricorama
Eurospar
Eram
Cora
Proximus
Antwerp City Brewery
Plus Supermarkten
de kringloopwinkel
Planet Parfum
Levi’s
Albert Heijn
Delhaize
AD Delhaize
Groupe Mestdagh
Origin’O
Pimkie
Gamma